Suunnittelu myymälässä

Suosittelemme että tulet ensin käymään ja tutustumaan lukuisiin vaihtoehtoihin materiaalien, värien ja muotojen suhteen, saaden samalla ajatuksia ja ideoita. Voit käymään tullessasi ottaa mukaan valokuvia mahdollisesti uudistettavasta tilasta. Käymällä läpi haluamaasi suuntaa löydämme yhdessä ammattitaitoisen henkilökuntamme kanssa uusia näkökulmia asuntosi tai toimistosi sisustukseen. Tyynyjen ja tapettien värit ja materiaalit ja mahdolliset värimallit helpottavat oikeanlaisten kankaiden valinnoissa. Me voimme myös auttaa vaikuttamaan huoneesi ja ikkunoidesi mittasuhteisiin tekemällä oikeanlaisia verho- ja värivalintoja.

Verhosuunnittelu kotikäyntinä

Voit myös jättää mittaamistyöt ja kankaiden valinnan meidän tehtäväksemme. Tällöin me tulemme käymään sisustettavassa tai uudistettavassa kohteessa ideoinemme ja kankainemme. Näin saat meiltä valmiit ehdotukset ja laskelmat, jotka käymme vielä kanssasi läpi. Tämän helpommaksi ei verhosuunnittelu tule!

Ompelupalvelu

Toteutamme omassa ompelimossamme asiakkaiden moninaiset ja yksilölliset toiveet käyttämällä niihin vuosien tuomaa kokemustamme. Olemmekin saaneet asiakkailtamme vuosien varrella paljon kiitosta tarkasta ompelujäljestämme. Asiakkaamme saa aina tilaamansa tuotteet valmiiksi silitettyinä.

Asennuspalvelu

Hyvin suunniteltu on vasta puoliksi tehty.

Suunnittelun lisäksi hoidamme tarvittaessa myös toteutuksen eli asennustyöt. Myymälämme kautta voit tilata verhojen, kiskojen ja tankojen asennuspalvelun. Näin ollen palvelemme asiakkaitamme alusta loppuun asti.

”Kotini on tehty elämistä varten, kuten myös kodit joita suunnittelen asiakkailleni. Valoisuus, kodikas tunnelma ja kuratassujen jäljet, niistä on minun kotini tehty.”

Yrittäjä
Jutta Ekholm-Eloranta

 

 
  • Suunnittelu- ja mittauskäynnit kotona ja yrityksissä
  • Verhojen suunnittelu- ja ompelupalvelu
  • Kaikkien tuotteiden asennuspalvelu
  • Yksilöllinen ja henkilökohtainen suunnittelupalvelu
  • Myymäläpalvelut
  • Verhosuunnittelut / kotikäynnit